Σχετικά με εμάς


Παρουσίαση της Εταιρίας

H εταιρεία ΖΕΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1992 και αποτελεί συνέχεια από το 1987 της πρώτης εταιρίας τεχνολογικών συμβούλων ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΩΝ ΕΠΕ. Αποτελεί πρωτοπόρο, ανεξάρτητη, ιδιωτική εταιρεία υπηρεσιών συμβούλων στους τομείς της τεχνολογίας, της περιφερειακής ανάπτυξης, της απασχόλησης, της καινοτομίας, του περιβάλλοντος, της εκπαίδευσης, της διοίκησης, της ασφάλειας και των διεθνών συνεργασιών. Διαθέτει ιδιαίτερη εξειδίκευση στην εφαρμογή και τεχνική υποστήριξη προγραμμάτων και πρωτοβουλιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους τομείς αυτούς. Διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, την εμπειρία, το ανθρώπινο δυναμικό και τις υποδομές για να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ΖΕΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Α.Ε. διαθέτει γραφεία στη Πάτρα, στην Αθήνα , στη Θεσσαλονίκη καθώς και γραφεία αντιπροσωπείας στο Λονδίνο, στη Μόσχα, στις Βρυξέλλες, στη Σόφια, και στο Χάρκοβο Ουκρανίας.

Η εταιρεία έχει συνεργασία με τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Ακαδημαϊκά Ινστιτούτα, Πανεπιστήμια και εταιρείες έχοντας έτσι τη δυνατότητα συμμετοχής της σε οποιοδήποτε εξειδικευμένο έργο στους τομείς ενδιαφέροντος της.

Η εταιρεία διασφαλίζει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της εφαρμόζοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα ποιότητας πιστοποιημένο κατά ΙSΟ 9001:2008 και υλοποιεί τα έργα που αναλαμβάνει με σύγχρονες μεθόδους διοίκησης έργων.

Η ΖΕΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Α.Ε. στηρίζεται σε ιδιαίτερα καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, ικανό να ολοκληρώσει με επιτυχία ιδιαίτερα απαιτητικά και σύνθετα έργα.

Η ανάπτυξη και η λειτουργία της επιχείρησης βασίζονται στη βασική εταιρική αρχή:

«Ποιότητα, αποτελεσματικότητα και προσαρμοστικότητα στις ανάγκες της αγοράς και τις τεχνολογικές εξελίξεις»

Η πείρα, η τεχνογνωσία και η δυναμική των συνεργασιών της, επιτρέπουν στην εταιρεία να απαντά θετικά στις προκλήσεις της εποχής και να παρέχει εξειδικευμένες, προηγμένες λύσεις που να ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των πελατών της και να υπηρετούν την βασική εταιρική της αρχή.

 

Επικοινωνία

  • homeΖΕΥΣ Συμβούλων Α.Ε.
  • phone+30 2610 622 655
  • mailinfo[at]zeusconsulting[dot]com
  • map Ρήγα Φεραίου 93, Πάτρα

Zeus Consulting

Zeus Consulting